GeyikForum.COM | Forum Sitesi

GeyikForum.COM Türkiye`nin en güncel ve kaliteli genel forum sitesi`dir.
GeyikForum'a katılım zahmetsiz ve ücretsizdir!

Sohbet sitesi sohbet sohbet Hosting sohbet Hosting

2015 makyaj trendleri

RoJ

Üye
24 Ocak 2023
81
0
6
2015 makyaj modası

2015 makyaj trenleri modacılar tarafından çoktan belirlendi. Eğer siz de 2015 makyaj trendlerinin ne olduğunu merak ediyorsanız yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederizJ

Kalın kaşlar

2014-2015 sonbahar kış defilelerinde en çok göze çarpan detay kalın ve doğal duran kaşlar! Uzun süredir ince kaşlara veda eder olduk. Şimdilerde ise gittikçe kalınlaşan kaşlar daha dikkat çekmeye başladı.




Yoğun göz makyajı ve sade görünüm

Defilelere göz attığımızda yapılan göz makyajına karşılık dudak ve ten makyajını neredeyse hiç yapmamış görünümü dikkat çekiyor.




Yeşil tonlar

Göz makyajında yeşil ve bronz tonlara oldukça ağırlık verildiğini söyleyebiliriz.


Doğal görünüm

Son zamanların trendi olan doğal görünüm yerini koruyor. Ayrıca şeftali ve pembe tonları doğal görünüme canlılık katan renkler arasında bulunuyor.




Ombre esintiler

Göz ve dudak makyajında ombre detaylar karşımıza çıkıyor.






Etnik makyaj

DonnaKaran ,Nicole Miller başta olmak üzere,çoğu defilede öne çıkan etnik makyaj daha çok doğu esintileri içermekte.Göz çevresi ve göz kapaklarında dikkat çekici ana hat oluşturarak,göze yoğunlaşılan bu makyaj türünde,yanak ve dudaklara doğal makyaj yapılıyor.Gözleri vurgulamak isteyen kadınların Sonbahar ve kış sezonunda sıklıkla yapacağı bir makyaj olacağını düşünüyoruz.




Kedi gözler

2014 2015 Sonbahar Kış makyaj modasında,popüler olacağını düşündüğümüz trendlerden bir diğeri ise kedi göz yani, cat eyes olacak!Gizemli ve kışkırtıcı bir görünüm kazanmak isteyen kızlar ve orta yaş kadınların favorisi olacak kedi göz makyajı,Karen Walker,Cristiano Siriano,Roccobarocco defileleri başta olmak üzere çoğu defilede karşımıza çıktı cat eye makyaj.




Metalik makyaj

2015 kış modasında önce çıkan metalik etki,makyaj modasında da kendini gösterecek.Bronz dudaklar,yoğun göz farı uygulaması ile elde edilen gümüş ve donuk bakışlar,altın rengi allıklar, cool ve etkileyici imajınızı pekiştirecek.DonnaKaran,Chanel ve Altuzarra defilelerinde metalik makyaj yoğun olarak kullanıldı.
 
Üst Alt